Daily Animal news

Best daily news ~ Animals related!

Husky Was So Lonely That He Went Across The Street To Embrace A Dog Who Llived Across The Street

Welcome to Messy’s world. He’s a lovely, friendly puppy. Messy lives in Thailand with his owner, Oranit Kittragul.

Oranit isn’t the only one who has Messy’s interest. On the other side of the road, a husky has just become the Labrador’s best friend.

https://www.luxuryandglamor.com/

Audi, i përzier, e kalon pjesën më të madhe të kohës në shtëpi vetëm, sipas Oranit Kittragul. Pronari i tij shkon në punë herët në mëngjes dhe kthehet në shtëpi vonë natën. Kur qeni lihet vetëm, ajo shpesh e dëgjon duke qarë.

“Kur ai është i vetmuar dhe qan, zakonisht i kërkoj qenit tim të vijë dhe të flasë me të,” shpjegoi Oranit. “Këlyshi im thjesht më shikon dhe leh në Audi herë pas here. Përkundër faktit se nuk jam në dijeni për atë që ata po diskutojnë, ai pushon së qari. ”

https://www.luxuryandglamor.com/

And then it came one day:

https://www.luxuryandglamor.com/

The dog had the wonderful chance to see his friend when the owner of Audi forgot to lock the gate, and he went directly to Messy for a hug!

“He rushed up to my pet and they hugged,” Oranit remarked.

https://www.luxuryandglamor.com/

What a charming story!